donderdag 8 mei 2014

Japans Snoep.

Snoep uit Japan. Als je een beetje weet wat ze eten in Japan, dan zal het snoep ook wel vies zijn. Dat dacht ik dan. Uiteindelijk is dat helemaal niet zo. Het is wel erg anders dan Nederlands snoep. Als je wil weten wat voor snoep ze eten in Japan, kijk dan gauw verder!


Dit is Japans snoep. En ja, het is niet zomaar snoep. Het is een Do It Yourself kit. Hiermee maak je dus je eigen snoep! Zoals Softijs of Sushi, maar dan in een mini versie. Deze kits worden oorspronkelijk door Kracie gemaakt en die hebben er de naam Popin Cookin aan gegeven. Er zijn nu ook meer merken die dit maken, zoals Meji en Hora Dekita. Met behulp van zakjes poeder, malletjes en water kan je de mooiste snoepjes maken. Je hebt de grote kits, zoals hier boven. Hier maak je ook echt de vorm van iets. Maar er zijn ook kleine kits. Dit kan een fluffy massa zijn, maar ook jelly balletjes.  Hier een paar voorbeelden:

Met de Popin Cookin Sushi Candy set kan je mini sushi's maken. Dit is een van de grote kits.

Dit is de Popin Cookin Nazo Nazo Neru Neru Summer Edition. Bij deze kit maakt je een fluffy substantie in de smaken Ananas en Groene appel. Daarover worden sprinkels gedaan. Dit is een van de kleine, makkelijke kits.

De Popin Cookin Ice Cream is ook een grote kit. Hiermee kan je schattige, roze softijsjes maken, zoals hier boven te zien is.


Deze leuke, mini donuts komen uit de Popin Cookin Donut Kit. Erg schattig en leuk. Ook dit is een van de grote kits.

Al de bovenstaande kits kan je bij Mostcutest bestellen. Ze heeft er nog veel meer! Als je dit ook in filmpjes wilt zien, check dan ook gelijk haar Youtube Account, waar ze veel kits voordoet.

Ik hoop dat jullie me eerste blogpost leuk vonden!

xx Lisa
Blog: smartiescupcake.blogspot.nl
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCRYS5rsXl0O46Sm3YEeHNqg
Email: smartiescupcake@hotmail.com


1 opmerking:

  1. Whaa leuk! Goed geschreven Lisa, ik ben benieuwd naar je andere snoep-artikelen. Succes met je nieuwe blog!

    BeantwoordenVerwijderen